• Alle producten zijn toegevoegd aan jouw winkelwagen

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • Op factuur (via incasso)
 • Internetbankieren via iDEAL
 • Creditcards (VISA en MasterCard)

Pure HairCare Concepts streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is MultiSafepay (www.multisafepay.com).

Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt MultiSafepay de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de de MultiSafepay betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan Pure HairCare Concepts. Purehaircare.nl is een onderdeel van Pure HairCare Concepts.


Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank, Regiobank, bunq, of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

 

 
Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa of MasterCard creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcardnummer
 • Vervaldatum (maand / jaartal)
 • CVC-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. 

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens, er wordt niets opgeslagen op de site van PureHaircare.nl. Tijdens de transactie controleert Multisafepay het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Multisafepay een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

  

Bij Purehaircare.nl kun je ook op factuur via incasso betalen. Dit houdt in dat je per bestelling een factuur krijgt toegezonden, die binnen 8 werkdagen wordt geïncasseerd via automatische incasso. Belangrijk hiervoor is dat je een van te voren ingevuld en ondertekend formulier bij ons hebt ingeleverd. Het formulier kun je hier downloaden.

Alle gegevens worden vanzelfsprekend door ons vertrouwelijk behandeld via een beveiligde verbinding (zie https:// in de adresbalk van je browser).